<< Terug

Inschrijving Pompster Ryd Rintocht 2024 geopend

Datum: 19 januari 2024

KOLLUMERPOMP – Op zaterdag 14 september 2024 wordt voor de vierde keer de Pompster Ryd Rintocht georganiseerd.
Na het grote succes van de voorgaande edities is de stichting alweer druk bezig met alle voorbereidingen.
De tocht start vanuit Kollumerpomp en beloofd ook deze keer weer een groot succes te worden met Vakgarage Kooistra als onze hoofdsponsor.

Deze editie van de wandeltocht heeft als thema ‘Rinne troch de tiid’ gekregen. De tocht voert ons door de prachtige omgeving van Kollumerpomp en het aangrenzende Nationaal Park Lauwersmeer. ‘Rinne troch de tiid’ oftewel wandelen door de tijd, samen herinneringen ophalen uit vervlogen tijden of nieuwe herinneringen maken, dat is iets waar een wandeltocht door de natuur zich prima voor leent. 

Het gebied kenmerkt zich door weidse vergezichten en rustgevende natuurgebieden. Er worden drie routes uitgezet van 15, 25 en 40 kilometer, met de Pompster Ryd die als een rode draad door het wandelgebied loopt. Een deel van de route zal dan ook over onverharde paden lopen, die speciaal voor deze wandeltocht opengesteld worden.
Zoals u van ons gewend bent, zal het wandelend publiek onderweg vermaakt worden met theater en muziek.
Vanaf 19 januari 2024 is de inschrijving geopend. Op onze website www.pompster-ryd-rintocht.nl vindt u de belangrijkste informatie over de tocht, maar ook foto’s van de voorgaande edities van de Pompster Ryd Rintocht.  Neem gerust een kijkje!
Wilt u ook meedoen? U bent van harte welkom! Inschrijven kan via onze website. Inschrijving Pompster Ryd Rintocht 2024 geopend