<< Terug

Animatie

Datum: 14 februari 2016

We zijn druk bezig met het organiseren van horeca en animatie voor onderweg. Het thema ‘Vreemde vreemdevogels’ biedt een scala aan mogelijkheden voor de animatie onderweg op de route van de 15, 25 en 40 km. Een tipje van de sluier hebben we al opgelicht door als Vreemde vreemdevogels het thema bekend te maken in september 2015. We zijn weer op zoek naar bijzondere acts die de Pompster Ryd Rintocht een speciaal karakter gaan geven. Ook deze keer zoeken we  weer bijzondere samenwerking  met instanties/ personen die ons kunnen helpen het thema zo neer te zetten dat ook de 2de Pompster Ryd Rintocht een onvergetelijke dag gaat worden.
De bijzondere samenwerking zijn we o.a. aangegaan met Staatsbosbeheer, voor Vreemde vreemdevogels in het Nationaal Park Lauwersmeer. Pyr Bosma (schilder/ beeldhouwer) en Marianne Polfliet (kunstenares) adviseren ons in het uitbeelden van het thema.
 
Een aantal stempelposten zijn bij horecagelegenheden, daar staat gezelligheid centraal. Hier kunt u ook afspreken met uw familie en of vrienden die u willen aanmoedigen.
 
Ben je al nieuwsgierig geworden en wil je dit alles met ons beleven, geef je dan snel op voor de 2de Pompster Ryd Rintocht op 10 september 2016 via deze website.
 
Tot ziens op 10 september!
 
 Animatie