<< Terug

Derde editie van de Pompster Ryd Rintocht uitgesteld naar 2021

Datum: 30 november -1

Derde editie van de Pompster Ryd Rintocht uitgesteld naar 2021
Ten gevolge van de maatregelen rondom het coronavirus, heeft het bestuur van Stichting Pompster Ryd Rintocht moeten besluiten de tocht, gepland op 12 september, niet door te laten gaan. We keken enorm uit naar dit evenement en het is voor ons dan ook een moeilijk besluit geweest.
Op dit moment is het beleid dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Er is veel onzekerheid over de periode daarna. We zijn daarom niet in staat de voorbereidingen goed uit te voeren en bovenal staat de gezondheid van de wandelaars, vrijwilligers, sponsoren en ieder ander op de eerste plaats!
We hebben besloten de wandeltocht een jaar uit te stellen. De nieuwe datum is vastgesteld op zaterdag 11 september 2021. Noteer deze datum alvast in jullie agenda! We hopen dat het dan wel mogelijk is om de tocht te organiseren en we kijken er naar uit om jullie dan te ontmoeten!
De reeds ingeschreven deelnemers krijgen hun geld terug. Natuurlijk hopen we dat jullie je volgend jaar opnieuw zullen inschrijven!
De inschrijving zal nu tijdelijk gesloten worden. Begin het jaar 2021 hopen we de inschrijving weer te kunnen openen. We houden jullie hiervan op de hoogte.
We willen alle betrokkenen tot dusver enorm bedanken voor hun inzet en steun. We hopen dat we ook volgend jaar weer op jullie kunnen rekenen!
Via de website en Facebookpagina houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Blijf gezond allemaal  en graag tot ziens op zaterdag 11 september 2021!
Groeten van Stichting Pompster Ryd Rintocht,
Meindert Boschma,  Klaske Zuidema, Korien Boerema, Jan Walda, Anita Kooistra, Martijn Tiesenga en Petronella KuikenDerde editie van de Pompster Ryd Rintocht uitgesteld naar 2021