<< Terug

Lente!

Datum: 6 april 2016

De lente is begonnen! Hopelijk komt de zon snel om de hoek kijken, zodat we  kunnen genieten van het mooie weer. Dan kunnen de wandelschoenen uit de kast en kunnen er weer kilometers gemaakt worden! We kunnen ons dan voorbereiden op de tweede editie van de Pompster Ryd Rintocht, welke op zaterdag 10 september zal plaatsvinden.
 
De organisatie is druk bezig met alle voorbereidingen voor deze tocht en het begint al steeds meer vorm te krijgen. De route is bepaald, maar blijft natuurlijk een verrassing. Ook dit keer kunt u genieten van de weidse vergezichten in het polderlandschap en het Lauwersmeergebied.
 
Het thema ‘Vreemde vreemdevogels’ biedt een scala aan mogelijkheden voor animatie onderweg. Schilder en beeldhouwer Pyr Bosma en kunstenares Marianne Polfliet helpen ons bij het uitbeelden van het thema. Binnenkort gaat Pyr Bosma met de bovenbouw van verschillende scholen aan de slag met het maken van kunstwerken voor onderweg. Een aantal stempelposten zijn bij horecagelegenheden, daar staat gezelligheid centraal.
 
Voor het organiseren van zo’n evenement zijn natuurlijk veel vrijwilligers nodig. Er zijn al weer heel veel mensen gevonden die ons mee willen helpen om ook deze tweede editie tot een groot succes te maken!
Verder zijn er ontzettend veel bedrijven die sponsor willen zijn van dit wandelevenement. De namen van deze bedrijven vindt u op onze website. Het is geweldig om te merken dat zoveel mensen enthousiast zijn!
De deelnemers stromen binnen. Wilt u ook meedoen aan dit wandelevenement? Geef u dan snel op via onze website www.pompster-ryd-rintocht.nl
Samen gaan we van zaterdag 10 september een groot wandelfeest maken!

Groeten van Stichting Pompster Ryd Rintocht
Meindert Boschma, Jan Boerema, Jan Walda, Anita Kooistra, Klaske Zuidema, Korien Boerema en Petronella Kuiken
 Lente!