<< Terug

Pompster Ryd Rintocht 2016

Datum: 3 september 2015

KOLLUMERPOMP – Op zaterdag 10 september 2016, wordt na het grote succes van 2012 voor de tweede keer de Pompster Ryd Rintocht georganiseerd vanuit Kollumerpomp. De stichting is nu alweer druk bezig met alle voorbereidingen. Met Autobedrijf Kooistra als hoofdsponsor belooft de tocht ook deze keer weer een groot succes te worden.

Met als thema ‘Vreemde vreemdevogels’ zal het wandelend publiek onderweg weer vermaakt worden met theater en muziek. Er worden drie routes uitgezet van 40, 25 en 15 kilometer. De routes gaan door het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer. Het gebied kenmerkt zich door weidse vergezichten en rustgevende natuurgebieden. De deelnemers worden ook dit keer verrast door het schitterende polderlandschap en de onverharde paden die in de routes zijn opgenomen. De Pompster Ryd loopt als een rode draad door het wandelgebied van deze tocht.

De inschrijving start precies een jaar van tevoren. Vanaf 10 september 2015 kunt u zich inschrijven voor deze prachtige en gezellige wandeltocht. Inschrijven kan via de website die sponsor Jan Douwe Visser van Lauwersdesign voor ons heeft gemaakt. Op deze website vindt u de belangrijkste informatie over de tocht, maar ook foto’s van het prachtige natuurgebied. Binnenkort zullen ook de logo’s van al onze sponsoren op deze site te vinden zijn.

De stichting , bestaande uit Meindert Boschma, Jan Walda, Jan Boerema, Anita Kooistra, Korien Boerema, Klaske Zuidema en Petronella Kuiken, gaat uit van een grote deelname; dus schrijf u snel in want vol = vol!

Pompster Ryd Rintocht 2016