<< Terug

Pompster Ryd Rintocht in tijden van Corona

Datum: 30 november -1

Pompster Ryd Rintocht in tijden van Corona
Zaterdag 18 januari was de aftrap van de derde editie van de Pompster Ryd Rintocht. Het thema ‘De Slykwerkers’ werd op ludieke wijze bekend gemaakt. Vervolgens is de stichting hard aan het werk gegaan om ook van deze editie weer een groot succes te maken.

De huidige situatie maakt het onzeker of de wandeltocht in september door kan gaan. Ook kunnen en willen we nu niet het onmogelijke vragen van iedereen die ons een warm hart toedraagt.

De wandeltocht kan echter ook weer voor een grote verbondenheid zorgen in onze samenleving. De organisatie wil er dan ook alles aan doen om dit evenement toch plaats te laten vinden en zal dan op zoek gaan naar een passende vorm.

We blijven de richtlijnen van het RIVM nauwlettend volgen en zullen ons daaraan houden. Uiterlijk 1 juni maken wij bekend of deze derde editie van de Pompster Ryd Rintocht op zaterdag 12 september doorgaat.

Pas goed op jezelf en op elkaar!

Hartelijke groet,
Meindert Boschma,  Klaske Zuidema, Korien Boerema, Jan Walda, Anita Kooistra, Martijn Tiesenga en Petronella KuikenPompster Ryd Rintocht in tijden van Corona